re-incarnatio.

This is the post excerpt.

Oglasi

Alo_M.!

Odlučila san te reinkarnirati.

Nakon dvi godine šta si živia u obliku fejs stranice kod našeg Marka, odlučila san reći abrakadabra i pretvoriti te u blog. Digla san te na veću razinu, ušli smo u ozbiljan biznis, oćeš me slušati?

Dragi moji pratitelji hello_monday fcbook pge, službenin puten objavljujen kako je od danas hello_Monday posta blog. Priselia se u novi dom pa smo u sklopu tog posebnog događaja noćas imali trpezu s dijelovima domaćih životinja. Selili smo se zato šta nan je kod Marka postalo pretisno, a tu smo svoji na svome, doma smo. Osim toga, napokon mi je dopušteno napisati Monday velikin slovon. Za sve moje nove pratitelje važno je da znate kako pišen u dijalektu. Puno se puti zna učiniti da je nešto napisano krivo, ali nije, puno se puti kod mene u Betini stvarno tako i kaže.

Stranica Hello_monday se ne gasi, tamo ćemo se diliti, linkati i umrežavati, svi smo dio istog svemira. Ako van se sviđa ono o čemu pišen, a bili ste zločesti i još me niste pronašli kod Marka, kliknuli sviđa mi se, prati, like, follow… možete to učiniti na https://www.facebook.com/Hello_monday-715799481887431/, jedva vas čekan.

Zadnjih dan puno san razmišljala o informacijskoj prezasićenosti i o informacijama koje ja isporučujen čitateljima. Pišen jer drugačije ne želin i ne znan živiti, a isto tako pišen kako bi inspirirala. Uostalon, čemu pisanje ako ne dotaknen bar jednu ljudsku dušu. Svima nama koji pišemo, glavni zadatak bi triba biti rasterećenje i pametno inforimiranje publike kojoj se obraćamo, nikako izazvanje prezasićenja uma informacijama koje potiču mlatretažu moždanih stanica. Ka da nismo dovoljno sami sebe izmaltretirali otvaranjen svih onih članaka koje nikad ne pročitamo do kraja.

Društvene mreže minsko su polje. Mnogi pišu, mnogi stvaraju, mnogi prodaju svoje proizvode, sve je marketing i triba biti pravi lisac da bi se opstalo u igri. Reka je fiktivni ćale Romea i Julie Cili je svit kazališna pozornica. Danas ta pozornica ima ekstenzije i umisto živin ljudima nastanjena je slikama, kako pokretnin, tako nepokretnin. Pozornica je smištena na mriži koja je opasna i nestalna, zbog nje gubimo vid i bolu nas vratni kralješci, imamo sindrom selfie lakta, no ona je i izvrsna mogućnost za prosperitet.

Tin puten ove veljače 2018. odlučila san krenuti i ja. Hello_Monday više nije samo komad Markove torte, već prvi dalmatinski blog koji slavi ponediljak, ne zbog linosti, nego iz ljubavi prema životu. Dajen van rič kako ću se svin svojin inspiracijskin stanicama truditi da u naš novi dom svakog ponediljka uselin po jedan vridan tekst. A kad čovik radi nešto iz ljubavi, ne postoje granice napretka.

Pa sritno mi novo poslovno poglavlje!

Antonela

Autor: Antonela

#spisateljica #knjižničarka #fitnessmeštrovica

Jedna misao o “re-incarnatio.”

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s