Beatifikacija.com.

Alo_M!

19:19 Ko to opet misli na mene?

Možda jedan od oženjenih tipova koji me noću maltretiraju. Ili njihove žene?

U petak san bila na šanku. Sama. Zeka peka, nisan munjena.

Moje prijateljice i ja sasvim smo pristojno pile pića, možda bi i bacile pogled na nekog zgodnog mladića (da ga je bilo ili da nas nije napala jedna žena), koja je odlučila biti vuk jer je negdi pročitala da je to žena ženi. Vuk, onaj strašni iz Crvenkapice koji guta ljude, spi ispod inbotide i glumi bakicu.

Prišla mi je s leđa i rekla: “Moj muž je blažen među ženama.” Ništa mi nije bilo jasno, koji sad muž i zašto bi bia blažen. Okrenula san se oko sebe i utepila nekog ćelavca koji mi je gledia prijateljici u zatiljak, ne bi se reklo da je taj nečiji muž, a kamoli da je blažen. Ipak, pokazalo se suprotno, ćelavac je stvarno bia muž onoj koja je odlučila biti vučica, nama, koje nismo ni vidile tog čovika u procesu beatifikacije iako je još uvik živ. Samo mu se ćela sjajila, biće bila posuta anđeoskon prašinon.

Kad san razbrala šta se zbiva, lipo san joj rekla: “Baš me brige za tebe i tvog muža.”

Ako si luda na sve žene dok je s tobon, kakva si tek kad nije s tobon? Dok spavaš ili se praviš da to radiš, a on do jutra mlati po klubovima.

Ne mogu smisliti oženjene muškarce u izlascima. Ne zbog poremećenih hormona zbog kojih su žene lude i mrze cili svit, nego zbog toga šta su gadljivi.

Prilaze, upadaju, pokušavaju upitati za ples, pričaju glupe priče o tome kako vole svoju ženu, ali bi samo popričali, šta je u tome loše? Ka da slučajno ne pomislin da bi on nešto s menon, Bože sačuvaj.

Ne da mi se pričati, ni gledati te. Nemaš trunke poštovanja prema ikome u ovoj igri i oženia si se jer te natiralo, dok si još bia u fazi iživljavanja mladosti koju nisi dovea do kraja.

Aleluja! Usput saznajemo odgovor na vječno pitanje: “Kad ćemo se smiriti?”

Kad dovedemo fazu do kraja i kad jedan od tih “muškaraca” s kojima iman posla bude stvarno muško (dobije poriv da me štiti i bori se s trnjen ka Trnoružičin princ) i kad jedna od tih žena s kojima oni imaju posla bude stvarno žena (sa stavon).

Do tad, #fešta.

Ako jednog dana buden živila sa svojin čovikon, ili ćemo po klubovima mlatiti skupa ili ću ja njega izmlatiti (možda prije on mene).

Ispravak netočnog navoda.

Ako jednog dana buden živila sa svojin čovikon, njemu neće pasti napamet pričati priče nekoj dvadesetineštogodišnjakinji. Zašto?

Zato šta kad bi mi s 34 godine u guzici doša doma u šest uri ujutro i nako smrdljiv lega kraj mene, s pričon da se zapriča s prijateljima, pa me proba poljubiti za laku noć, drugi put bi poljubia vrata. Možda više ne bi ni naša moja vrata, ako san posebno raspoložena.

Niko ne priča s prijateljima do 6 uri ujutro, niti se kome da stati vanka do te ure ako nije neka faćka u điru, ili je izrazito energičan jer šmrče bilo u zahodu, ili lupa po aparatu u Admirala. Ili ajde, marendaje burek pa krafnu, taj je dobar njega uzmite.

Ne virujte u priče. Lažu.

Ko to ne zna nije ni bia vanka kako triba i nema pojma kako funkcionira ovo jadno društvo.

Rekli su mi jučer da izgledan kada ću pobiti po kluba.

“Možda i oću.”, uzvratila san, svojon inteligencijon. 

Nema potribe da budemo jedna drugoj vučica i da gutamo priče za koje znamo da su lažne. Čemu to? Na svitu ima milijun mirisnih muškaraca koji bi lipo legli kraj nas, a da nisu nužno informatičari s cvikama i velikin drobon.

To sum up.

Sloboda je divno stanje da radimo šta oćemo dok ne štetimo drugome i oni koji je pokušavaju nekome oduzeti bez ikakvog razloga čisti su luđaci.

Ali..

Smatrati slobodu stanjen da radiš šta oćeš, štetiš drugome i još očekuješ da se ta osoba ponaša kada nisi napravia ništa je kažnjivo djelo. I za to triba platiti, bilo zaključanin vratima ili serviranjen hladne osvete. Mašta je prostor bezgraničnih ideja.

Za kraj, jedino šta mi preostaje je poželiti van lipi ponediljak pun pozitivnih vibracija. Ne dajte se! 🙂

XoXo

Antonela.

Oglasi

Autor: Antonela

#spisateljica #knjižničarka #fitnessmeštrovica

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s