Ćeri moja, pokri se.

Alo_M!

Koja je najdosadnija objava na društvenin mrežama u zadnjih dva tjedna?

“Sezona otvorena” pa neka blida noga iskoči sa strane i ubode te u oči. Za pristrašiti se.

Iskreno, koga više zanima ko se okupa u svibnju ili travnju i je li to učinia prvi.

Drugo misto najdosadnije objave u Dalmaciji krije se iza riči šparoge, dok za treće iman dilemu: selfi iz zahoda ili instastory sa čikaron kave.

Kad smo kod zahoda i moja slika profila je iz zahoda, zabila san glavu u pločice ka u prsa plećatog muškarca i gledala u kameru ka da sniman editorial za neki seksipilni magazin. Jebiga, bila san si lipa a moran nekad biti i dosadna i površna.

No dobro, tila bi van nešto ispričati. Ono šta me danas šokiralo (s obziron da san staromodna i konzervativna) je žena koja na pultu u teretani radi u topu.

Ženo to je ka da radiš u ređipetu i praviš se da je sve normalno, a nije. Vidi te cura od 17 kojoj je ionako ispran mozak s topovima s instagrama i onda i ona šeta gola po teretani dok je iz kantuna promatra napaljeni četrdesetogodišnjak s viškon testosterona.

Četrdesetogodišnjak za deset minuti upadne polugoloj maloljetnici sa standardnin pitanjen za upade: “Koliko još imaš serija?”

I tako se krene stvarati zlo. Sigurno je Istanbulska konvencija za ovo kriva, i masoni.

Ja u teretani izgledan ili ka poluluda žena iz šume koja je otrčala kilometražu u lipnju u podne ili ka potencijalni nasilnik koji baca utege oko sebe i teško uzdiše. Nemoj slijediti moj primjer, ako se oćeš sviditi momcima takvu te niko neće pogledati, oni vole fine cure, koje elegantno izvode čučanj, ne one potne koje legnu ispod šipke i igraju se s benchon, sve in je to previše.

Iman jednu poruku za polugole maloljetnice i punoljetnice.

Ćeri moja, svit je pun luđaka, pokri se. To su mahom usamljene poremećene osobe, često s propalin brakovima bez konkretnog smisla u životu, čija je najveća čežnja i svrha  zadovoljenje nagona nad tvojin lipin tijelon. Razmisli kako izvodiš čučnjeve i je li ti baš potriba trenirati u topu jer će ti se to sve ubrzo toliko gaditi da ćeš trenirati u duksi i biti jedna od žena koje mrze muškarce.

Ćeri moja, svit je pun luđaka, pokri se. 

Hello_Monday.

Antonela.

 

 

Oglasi

Autor: Antonela

#spisateljica #knjižničarka #fitnessmeštrovica

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s