Alcatraz

Alo_M!

Vratila san se na otok jer kad nekoga voliš, onda za njega radiš neke radnje koje ti se baš i ne daju raditi. Jebiga, tako te dopadne. Neko ti je čistia govna kad si bia ukenjano dite pa dođe vrime mu to vratiš, jer moraš.

Vrime trajanja komune: tri miseca i 14 dana.

Meni: tri godine i 14 miseci. #Predugo.

Nisan ti ni tužna, ni ljuta, ni nemirna, samo ravnodušna, a postoji li išta gore od osjećaja da ne osjećaš? #Noup

Iz jednog divnog ritma di si radia po njemački od 8-4, slobodno vrime provodia u svojin hobijima, a vikende u ničemu, nečemu ili čemu god si tia, život te natira na promjenu.

Sad radiš od jutra do sutra, u slobodno vrime čistiš turistički shit, spiš, digneš se, odeš s one strane šanka i slušaš pijance koji nikad nisu prepijani da prestanu piti. Onda izađeš s posla pa u tri ure ujutro, nateknutih gležnjeva, pokušaš promatrati nebo jer je prokleto prekrasno i želiš ga gledati, ali ti se zvizde mutu jer te oči peču od umora i svi su ti isti i mali medo i veliki i počneš sumnjati postoji li išta izvan ove glupe realnosti. Uđeš tako zamantan u kuću, poždereš neki nezdravi snack, legneš i imaš zatvor danima.

Kažu da se triba naviknuti. Ne da mi se jer stvarno nisan zaslužila.

Znan da ima trista puti gorih stvari u životu, ali ovo je nepravda.

Nisan nikad nikome rekla jer nisan hvalisava niti se smatran nadprosječno inteligentnon i posebnijon od ostatka planete ali nije pravedno. Bila san najbolja studentica na godini, pišen kreativno, pišen znanstveno, vridna san ka konj, 6 ljudi je dosad diplomiralo radi mene (pa nek me kazneno gone, svejedno mi je, sićate se), pisala san diplomske i seminare od prehrane do električne energije priko željezničkog prometa. Sposobna san, komunikativna i mogla bi raditi trista puti bolje od nekih koji rade na pozicijama di bi se mogla uvaliti, a ja san toliko umorna da ne mogu gledati zvizde, a još nije ni počelo.

I šta mi vridi mojih 5.0 i 100% na ispitima? Šta mi vridu sve diplome, austrijske prakse, radionice i edukacije koje san prošla, kad san, ako mislin živiti normalan život prisiljena biti zarobljena, nasmiješena, ljubazna i divna dok se iznutra ljuštin ka maternica u one dane u misecu. Trenutno san jednostavno bespomoćna.

Kažu da neće trajati zauvik.

Ne znan, možda san stvarno glupa šta nisan zamračila svoju buntovnost i našla nekog hadezeovca ili šta ja znan, nekog homoseksualca koji radi matere mora glumiti da voli žene i stvarati potomke. Pravu ljubav san ionako ima godina prikrižila tako da mi je i na ton polju sve svejedno.

Goodbye Sunday, Hello Monday, Tuesday, Wednesday, Thu… #svejedno

Antonela

Oglasi

Autor: Antonela

#spisateljica #knjižničarka #fitnessmeštrovica

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s