Šoldi.

Hello Tuesday.

Svit je poludia.

Ne kasnin jer mi je život pretjerano zanimljiv, već jer san po ponediljka provela čekajući u koloni do Šibenika. Razlog. Rendgen stopala.

Sama pomisao da zbog boli ne mogu trčati punin plućima baca me u očaj. A ako snimka bude zgodna ka doktor šta mi je stopalo snima, narodno veselje.

Trenutno je 1:59 24. srpnja i bolu me kukovi. I pete. Ja pišen, jer je to ono šta me spašava. Zbog pisanja bi probdila noći, imala crne podočnjake i krepavala danima. I nije me briga šta san uru vrimena sna izgubila zbog zakašnjelog ponediljka jer je to ono zbog čega san stvorena. Da tipkan.

Inače u zadnje vrime ne bdijen zbog pisanja, nego zbog šoldi.

Kaže ona pisma nije u šoldima sve, a tin tragon, palo mi je napamet kako me otac neki dan pita zašto nisan normalna ženska pa našla nekog momka vako odve da skupa održavamo moj ranč i radimo kampove, otvaramo obrte i ostale lova stvari šta radu drugi ljudi na otočju sreće.

Rekla san mu da nisan normalna jer ne želin momka koji loče ponediljkon, utorkon, sridon, četvrkon, a petkon i suboton, a liti i priko tjedna uz alkohole poteže bile crte po zahodima. Takav ne bi moga održavati ranč i ne bi bia dobar zet i dica bi mi dobila krive kromosome pa bi s njima bilo problema kad bi ih upisivala u školu.

Onda je umuka, a ja se spasila jer je završia s glupostima.

Sredina u kojoj su sva ta sranja normalna me istovremeno zatupljuje i rastužuje. Dobri su to ljudi, neshvatljivi meni, najgori sebi. I tako bi volila da mogu uteći u neku utopijsku okolinu, di se mladi bave sporton, stariji ne bazdu po gemištima, di se normalno spava, druži i komunicira. Di je lipo i čisto i normalno, di se ponediljak piše ponediljkon, a nediljon odmara.

Al ne mogu. Zbog šoldi.

Ipak, nije u šoldima sve. #Quotetoremember

Antonela

Oglasi

Autor: Antonela

#spisateljica #knjižničarka #fitnessmeštrovica

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s